Despre noi

Cabinetul a fost înfiinţat în anul 2004 şi în anul 2007 şi-a găsit locaţia pe strada Brânduşelor, nr. 60. Caracteristic activităţii cabinetului este că încă de la prima consultaţie se efectuează, pe lângă un examen clinic complet şi amănunţit, toate investigaţiile paraclinice. Acest lucru este posibil datorită nivelului de pregătire al medicilor si al echipamentului performant disponibil. Astfel este mult scurtat intervalul între prima consultaţie şi diagnostic, ceea ce permite abordarea rapidă a unei conduite adecvate pentru rezolvarea celor mai complexe probleme.

Misiunea Cabinetului medical de Obstetrică-Ginecologie Dr Antonya Livia este de a oferi soluţii medicale complete pentru imbunătăţirea şi menţinerea stării de sănătate a fiecărei persoane care apelează la serviciile noastre.

Sănătatea femeii, a gravidei şi fătului sunt în centrul atenţiei acestui cabinet, unde pe langă consultaţii de specialitate se efectuează şi: urmărirea sarcinii, ecografie sarcină, Doppler color şi pulsat, 2D/4D, posibilitate de înregistrare pe cd, stick, recoltare celule stem, depistare cancer col uterin, examen secreţie şi Papanicolau, tipaj HPV (human papiloma virus), vaccinare HPV, ecografie abdominală şi vaginală, recoltare culturi din colul uterin, investigaţii şi tratament sterilitate, aplicații sterilet (normal şi Mirena), consiliere contracepţie, chiuretaj biopsic şi pentru întrerupere de sarcină.

Dotare tehnică

 
 

Ecograf Voluson P6 BT18 3D/4D GENERAL ELECTRIC

dotat cu 2 sonde: endovaginală şi abdominală; cu Doppler color, Doppler pulsatil, power Doppler. Pentru sarcini se pot efectua poze si film in modul 3D şi 4D. Imaginile obţinute se pot salva pe CD-DVD sau USB stick.Toate examinarile ecografice sunt însoţite de poze şi un buletin de analiză.

Colposcop ECLERIS

Colposcop ECLERIS cu afisaj video.

Cardiotocograf FETALCARE

pentru urmărirea stării de bine a fătului intrauterin (test non-stres).